About

Kies je voor Evelyn Dieben Interiors? Dan durf jij uit je comfort zone te stappen en breng ik je huis tot leven met een kleurrijk verhaal. Sinds 2021 ontwerp ik interieurs voor de jonge gezinnen, stellen of singles die net hun eerste huis of appartement hebben of groter gaan wonen en extra aandacht willen geven aan het interieur. Het kan overweldigend zijn om de vierkante meters zo optimaal in te delen dat je er helemaal van kan genieten.

 

Na mijn studie Media, Informatie & Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik per toeval in de e-commerce beland waar ik als content editor aan de slag ben geweest bij Westwing, VTwonen, IKEA en HAY. Met een ruime kennis aan producten, materialen en design kan ik jou helpen met de inrichting van het huis. Met de opleiding Binnenhuisarchitectuur aan de Interieuracademie en met mijn werkzaamheden bij ontwerpstudio Studio JAAF heb ik de juiste handvaten om jou op weg te helpen.

 

Als een liefhebber voor kleur, prints en design probeer ik met een duurzaam oogpunt te ontwerpen. Ik kijk naar de afkomst van materialen en producten, kijk of ik een tweedehands design item in het ontwerp kan plaatsen of juist een opvallend, gek designstuk van een nieuw ontwerper kan toevoegen. Er zijn al zoveel producten in de wereld die een tweede leven verdienen.

 

Wil je iets unieks? Dan kan ik geheel op maat een meubel ontwerpen in een passend budget. Zo creëren wij samen een kast of tafel die geheel naar eigen wens is.

 

Hulp nodig bij een nieuwe indeling, styling of verbouwen? Stuur een bericht naar info@evelyndieben.nl of plan nu een gratis intakegesprek met mij in. 

Boek nu een gratis gesprek in