Compleet Interieurplan

Staat jouw Pinterest vol met inspiratie, maar lukt het jou niet om één geheel te creëren in huis? Wil jij graag de ruimte aanpakken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je zelf al verschillende indelingen getekend en komen jij en jouw partner er maar niet uit? Met een compleet interieurplan help ik jullie om een fijn interieur te creëren waar jullie beiden blij van worden. 

Wat kun je verwachten van een compleet interieurplan?

 

 • Jij krijgt de juiste handvaten om zelf aan de slag te gaan. (Of dit advies rechtstreeks te overhandigen aan jouw aannemer of schilder)
 • Eenheid in jouw interieur: vanuit het moodboard bepalen we de stijl, de kleuren en materialen.
 • Een indeling waar jij blij van wordt. Deze laat ik zien in 2D en 3D.
 • Een nieuw lichtplan: bij een nieuwe indeling hoort ook een goed lichtplan.
 • De stijl is bepaald, de kleuren zijn uitgekozen en de indeling klopt. De basis staat. Het is nu tijd om de shoppinglijst te maken.
 • Zonder een goed plan komen meubels en accessoires niet op de juiste plek terecht. Ik geef je advies hoe je het huis helemaal kan afstylen.  

 

Ik neem de indeling onder de loep, maak een ontwerp en geef een duidelijk advies in kleuren en materialen. Zo hoef jij het plan alleen nog maar uit te voeren. Klinkt ideaal toch?

 

 

Investering: vanaf €2.250,- (incl. BTW) per ruimte*

*Na de online kennismaking maak ik een offerte dat bij de opdracht aansluit. 

De reiskosten zijn gratis binnen een rijafstand van 15 kilometer van Amsterdam. Daarna reken ik €0,60 per kilometer (benzine en tijd). Ook parkeerkosten bij betaald parkeren breng ik in rekening.  

Evelyn Dieben interiors interieuradvies kleuradvies

Een compleet interieurplan is opgebouwd uit 3 fases

Fase 1 Intakegesprek

Tijdens een uitgebreid intakegesprek op locatie nemen we samen alle woonwensen door. Wat is jullie stijl? Waar lopen jullie tegenaan? Voor deze afspraak ontvangen jullie een vragenlijst om goed na te denken over wat jullie wel én niet willen in huis. Ik meet alles op en bekijk het lichtval in de ruimte.

 

Dit gesprek duurt +/- 2 uur. 

Fase 2 Tussentijdse presentatie

Wat is de beste indeling? Welke stijl kies ik uit? Wat voor kleuren en materialen horen daarbij? Bij onze volgende afspraak presenteer ik mijn ontwerp bij jullie op locatie. Deze tussentijdse presentatie duurt +/- 2 uur.

 

Wat kun je verwachten van een tussentijdse presentatie?


• Moodboards: welke stijl wordt het?
• Een voorstel van kleuren en materialen
• Een schetsontwerp van de ruimte in 2D en 3D
• Een voorstel voor een lichtplan • Voorstel van kleuren en materialen
• Shoppinglijst: een voorstel van meubels, accessoires en raambekleding.

 

Dit is het moment waarop we de richting definitief maken en het eerste concept beide goedkeuren. Zijn jullie enthousiast geworden over het plan? Dan werk ik deze verder uit tot een definitief ontwerp. 

Fase 3 Definitief ontwerp

Nu maak ik alle ideeën concreet in een uitgebreid interieurplan. Dan kun jij direct na de presentatie aan de slag. Je staart inmiddels lang genoeg naar jouw saai interieur. Het is eindelijk tijd voor actie! 

 

In het defintieve plan vind je:

 • Jouw inspiratiebron voor een nieuwe interieur: een moodboard
 • Ik vertel je uitgebreid welke kleuren en materialen je kan gebruiken (inclusief een box met stalen)
 • De nieuwe indeling in 2D en 3D beelden.
 • Een nieuw lichtplan voor de ruimte.
 • Een shoppinglijst inclusief hyperlinks en verkoopadressen.
 • Een afstylingplan om alle meubels en woonaccessoires op juiste plek te zetten.
 • Optioneel: Maatwerktekeningen. Wil je liever maatwerk in je interieur? Ik denk graag met je mee.
 • Jouw complete interieurplan ontvang je zowel digitaal als geprint en ingebonden 

 

Dit gehele plan kom in tijdens een eindpresentatie van +/- 2 uur, bij jullie op locatie toelichten. Tijdens deze eindpresentatie is er ook voldoende tijd om jullie vragen te beantwoorden. 

Evelyn Dieben interiors

Kan jij niet wachten om te beginnen? Wil jij alle handvaten krijgen om zelf of samen met jouw partner het interieur aan te pakken? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Plan een gratis kennismaking met mij in om te zien of ik jou kan helpen. 

Evelyn heeft mij geholpen met het inrichten van mijn appartement. Ik als vrijgezellen man kon daar wel wat hulp bij gebruiken. Ze heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en ben super tevreden met het resultaat. Mooie kleuren op de muur in combinatie met een moderne en stoere inrichting en een prachtig lichtplan. // Jeroen, Leiden
Evelyn heeft een plan bedacht voor onze keuken en woonkamer. We wilden dat de woonkamer meer een geheel werd met sfeer. Dat heeft ze zo goed gedaan. Ze kijkt naar wat bij ons past maar gaat ook voor iets nieuws met kleur; spannend maar zo goed uitgepakt. // Sjoukje & Jordy, Haarlem
Ik ontving een plan voor de nieuwe indeling met sfeerimpressies en suggesties voor styling met linkjes naar producten. Dit maakte het heel toegankelijk en haar verfrissende ideeën had ik zelf niet kunnen bedenken. Ik ben heel tevreden over haar service en zal haar zeker opnieuw benaderen voor advies. // Veerle, Amsterdam