Projecten

Project Ouderkerk a/d IJssel

Interieurontwerp keuken Evelyn Dieben Interiors

Een paar jaar geleden kocht het gezin een dijkhuis in Ouderkerk a/d IJssel en verbouwden de begane grond. Nu is het tijd om de woonverdieping aan te pakken en willen ze graag daar graag hulp bij. De eetkamer/keuken wordt nu al eerste aangepakt. Hoe creëer je een fijne ruimte waar je gezellig met het gezin of vrienden kan eten en uitgebreid kan koken? De traditionele elementen in huis blijven, maar wordt het gecombineerd met moderne materialen.

Project de Pijp

moodboard huis de Pijp

Voor een jong stel gaf ik een compleet interieuradvies en ontwerp voor hun eerste appartement in de Pijp in Amsterdam. Door de herindeling van het huis werd het een volledige verbouwing. Het stel kon met het interieurplan aan de slag om het huis volledig in Japandi stijl in te richten.

Project Haarlem

aanzicht

Met de wens voor een nieuwe keuken liep dit gezin uit Haarlem tegen een ander probleem aan: hoe betrekken we de keuken bij de huiskamer? Met een compleet interieurplan heeft de hele begane grond een update gekregen. Zo is o.a. de keuken vervangen, is de verlichting verbeterd met een nieuw lichtplan, zijn de wanden en plinten voorzien van een nieuwe kleur of behang en is er een speelhoek gecreëerd.

Naast de huiskamer heb ik daarna ook een interieurplan gemaakt voor het toilet en de badkamer in huis.

Project Vakantiehuis Frankrijk

vakantiehuis Frankrijk moodboard

Voor een vakantiehuis in Les Gets in Frankrijk heb ik een shoppinglijst gemaakt voor de huiskamer en de drie slaapkamers. De eigenaren willen het huis verhuren, dus was de wens om de woning sfeervol in te richten met materialen die tegen een stootje kunnen. En met een huis middenin een skigebied ging ik voor zachte plaids, gestoffeerde meubels (bank en stoelen) in combinatie met naturel eikenhout.

 

 

 

Project Herenhuis Haarlem

Moodboard Haarlem

De bewoners van dit herenhuis in Haarlem wilden graag hulp bij de inrichting van de hele woning. Met een compleet adviespakket is elke verdieping aangepakt. De slaapkamers op zolder en de kamers op de eerste verdieping hebben een warme uitstraling gekregen. Voor de begane grond stapt het stel uit hun comfort zone met een kleurrijke keuken in combinatie zachte tinten en een zachtroze huiskamer met opvallend behang.

 

Project de Baarsjes Amsterdam

moodboard de baarsjes

De basis van dit huis was al helemaal goed, alleen kwamen de nieuwe bewoners niet uit met de inrichting van de meubels. Aan de hand van een moodboard stelde ik een complete shoppinglijst samen voor de huiskamer en de slaapkamer. Zo is er nu een fijne woonomgeving gecreëerd dat één geheel is geworden en bij het stel past.

Project Villa Amstelveen

ontwerp begane grond villa Amstelveen

De bewoners wonen er al wat jaren en het was nu tijd voor een nieuw interieur. De kinderen zijn inmiddels het huis uit, dus is de behoefte om een nieuwe leefomgeving te creëren waar zij van kunnen genieten. Aan de hand van nieuw interieurplan heeft het stel de juiste handvaten gekregen om zelf aan de slag te gaan met
kleuradvies, een lichtplan en een volledige shoppinglijst.

De indeling is van de huiskamer is hetzelfde gebleven, alleen is de erker nu wel onderdeel van de zithoek geworden.