Kleuradvies

Komen de witte muren inmiddels op je af? Sta je radeloos in de winkel met een kleurenwaaier in je hand een kleur uit te zoeken? Of valt die ene mooie kleur bij je vriendin bij jouw thuis totaal verkeerd? Dan is het tijd voor een kleuradvies.

Met een kleuradvies help ik jou om een goede basis neer te zetten. Ik geef een totaal advies van kleur in huis, dus ik kijk niet alleen naar de muren in de ruimte. Ik laat ook zien hoe je de kleur terug kan laten komen in accessoires, een vloerkleed, gordijnen of in meubels. Jij krijgt zo de handvaten om een mooi kleurenpalet in de ruimte te creëren. 

 

Wat zit er in het kleuradvies? 

 

  • Een online vragenlijst; ter voorbereiding van de call ontvang je een online vragenlijst. 
  • Een online call van 45 minuten. Hierin bespreken wij de online vragenlijst. 
  • Een digitaal kleurenplan met uitgebreid advies hoe jij de kleuren kan toepassen in huis. Ik laat op een 2D plattegrond alles zien.

Zo heb jij de handvaten om meteen de basis in huis aan te pakken. 

 

Investering: € 325,- (incl BTW) per ruimte 

BOEK NU JOUW KLEURADVIES
Evelyn Dieben interiors interieuradvies kleuradvies
Evelyn heeft ons geholpen bij de inrichting van de woonkamer. Op basis van een moodboard maakte ze al snel drie opties voor een inrichting. Evelyn heeft daarbij goed rekening gehouden met onze wensen. We hebben een van de drie opties gekozen en we zijn enorm blij met het resultaat.
// Simone, Leiden
We wilden dat de woonkamer meer een geheel werd met sfeer. Dat heeft ze zo goed gedaan. Ze kijkt naar wat bij ons past maar gaat ook voor iets nieuws met kleur; spannend maar zo goed uitgepakt.
// Sjoukje & Jordy, Haarlem
Evelyn heeft ons geholpen met de gehele inrichting van een nieuwe appartement bestemd voor de verhuur. Het moest een luxe uitstraling hebben waarbij er ook rekening werd gehouden dat het ``verhuurproof`` zou zijn. Dat is helemaal gelukt. De samenwerking was fijn, ze levert veel werk, luistert goed en denkt mee.
// Fayette, Amsterdam