Interieuradvies

Hoe kunnen wij het beste uit jouw woning halen? Bij een verbouwing komt veel bij kijken. Om deze keuzestress voor te zijn, help ik jou om de juiste keuzes te maken waar je achteraf geen spijt van krijgt. Je moet in een korte tijd veel beslissingen maken en dan is het fijn om met een duidelijk interieurplan op zoek te gaan naar perfecte vloertegel of een keuken. Hoe kun jij mij inschakelen?

  • Interieurontwerp en begeleiding: hier worden jullie volledig ontzorgd tijdens de verbouwing. Aan de hand van het interieurplan ben ik de contactpersoon voor de aannemer en zorg dat het ontwerp wordt nageleefd.
  • Compleet interieurplan: wil je zelf klussen, maar kom je er niet uit met de indeling, kleuren en uitvoering? Met een compleet interieurplan krijg je een uitgebreid document waar je direct mee aan de slag kan.
  • Maatwerk, kleuradvies, indelingadvies of een afstyling: Ben je niet opzoek naar een uitgebreid traject, maar kom je er bijvoorbeeld niet uit bij een tekening voor nieuwe kast, kleur of indeling. Ik help je graag bij het realiseren van jouw droomkast, een frisse wind door de huiskamer of bij het afstellen van de woning.

 

Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen? Ik ben erg nieuwsgierig naar jouw woonverhaal! Met een gratis online kennismaking leren wij elkaar kennen en bespreken wij kort samen de woonwensen.

Evelyn Dieben Interiors interieuradvies